Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο ηλεκτροφωτισμού της Γέφυρας


Ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας



Μετά από αγώνα και προσπάθειες πολλών ετών, η ΔΕΗ υλοποίησε την δέσμευσή της με τον ηλεκτροφωτισμό της Γέφυρας Επισκοπής. Για να υλοποιηθεί αυτό το πολύ σπουδαίο έργο, καθοριστική υπήρξε η συνεισφορά του Δ/ντη του Συγκροτήματος ΑΧΕΛΩΟΥ Γιάννη Μπεθάνη, της Εφημερίδας ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ και των Συλλόγων Επισκοπής “Η ΚΟΙΜ. ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ” και Ψηλοβράχου “Η. ΖΟΩΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ”
Τώρα τα βράδια, με την Γέφυρα φωτισμένη, μπορεί ο καθένας να κάνει την βόλτα του και κυρίως τώρα το καλοκαίρι, αλλά και η θέα από μακριά είναι εντυπωσιακή
Το κόστος του έργου ανήλθε στις 39.160,0 ευρω και κατασκευάστηκε από τον εργολάβο Αθανάσιο Σβώλο. Στη Γέφυρα βάσει της μελέτης τοποθετήθηκαν 25 μεγάλες κολώνες ύψους 7 μέτρων και κολώνες στις εισόδους, περισσότερες από την πλευρά του Ψηλόβραχου, μέχρι και το κατάστημα του Κώστα Σερπάνου καθώς και από την πλε3υρά της Επισκοπής.
Και σε αυτό το έργο η συνεισφορά του Συλλόγου μας και συγκεκριμένων ανθρώπων που αγωνίστηκαν χρόνια και δεν παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή ήταν σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου