Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ


Με επιτυχία και την συμμετοχή πολλών συγχωριανών μας έγινε σήμερα στην Κρύα Βρύση το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής.
Η γιορτή ξεκίνησε το πρωί με την θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια κάτω από τα ιστορικά πλατάνια στην Κρύα Βρύση ακολούθησε πανηγύρι του παλιού καλού καιρού με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γιάννη Μάκκα, ψητά ντόπια από τον Σπύρο Τσούλο και παγωμένες μπύρες από τον ακούραστο Κώστα Μακροζαχόπουλου που συνεχίζει να κρατάει Θερμοπύλες στην Κρύα Βρύση.
Στο ωραίο αυτό γιορτάσι παραβρέθηκαν πολλοί Ψηλοβραχιώτες και Χαραστιώτες. Διακρίναμε μεταξύ άλλων, τον λεβέντη Γιώργο Σουλιώτη, τον Γιώργο Τσούλο, τον Βαγγέλη Τσούλο, τον Πέτρο Σερπάνο, τον Γιώργο Φεγγούλη με τους Τσερπελαίους, τον Νίκο Κάλλη του Γεωργίου και τον Νίκο Κάλλη του Σταύρου, τον Θανάση Μακροζαχόπουλο, τον Κώστα Σουλιώτη, τον Σταύρο Μακροζαχόπουλο, τον μπάρμπα Γιάννη Τριανταφύλλη, τον Βασίλη Βλάχο με την σύζυγό του Γεωργία, τον Νίκο Βλάχο με την σύζυγο του Λάμπρω που πρόσφατα ήλθαν από την Αμερική, όλοι με τις γυναίκες τους, τον παπαΒαγγέλη Φεγγούλη με την Οικογένειά του, τον Παναγιώτη Φεγγούλη με την σύζυγό του, τον αγαπητό σε όλους τους Ψηλοβραχιώτες Τάσο Ίσαρη με την σύζυγό του, τον Κώστα Σοφρώνη από την Ποταμούλα, τον Γιάννη Κούρτη από την Χούνη με την παρέα του και πολλούς άλλους ακόμη.
Βέβαια στο Πανηγύρι παραβρέθηκαν και η κυρά Μαργαρίτα Βλάχου με το καλάθι της γεμάτο πίτες και καλούδια όπως πάντα για όλους και η κυρά Μαρίκα Σερπάνου.
Αργά το απόγευμα το πανηγύρι έλαβε τέλος και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στις 6 Αυγούστου στην ΣΑΓΔΑΡΗ.
Δυστυχώς σε ένα ακόμη ψηλοβραχιώτικο γιορτάσι έλαμψαν με την απουσία τους οι κρατούντες που επέλεξαν να πάνε σε άλλο πανηγύρι σε άλλο χωριό !!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Στη φωτο η Μραγαρίτα Βλάχου με την Μαρίκα Σερπάνου κρατώντας το καλάθι με τα ωραία εδέσματα έχοντας δίπλα τους την παπαδιά Μαρία Φεγγούλη και την Αγγελική Ίσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου