Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΑΓΔΑΡΗ



Πιστοί στο ραντεβού μας με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην πανέμορφη φύση του χωριού μας και φέτος καμιά 20ρια Ψηλοβραχιώτες και όχι μόνο, γιορτάσαμε την 1η ΜΑΗ στην υπέροχη ΣΑΓΔΑΡΗ, δίπλα από την βρύση και κάτω από τον ίσκιο των πλατανιών. Η ημέρα ήταν ωραία και το περιβάλλον καταληκτικό. Το εξοχικό τραπέζι είχε απ΄ όλα τα αγαθά του Θεού και όλα κύλησαν μέχρι αργά το απόγευμα πολύ όμορφα. Τα παιδιά μας, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, έπαιξαν με την ψυχή τους και εμείς διασκεδάσαμε μα τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φεύγοντας ρώτησα κάποιον από την παρέα, γιατί δεν προχώρησε και άλλο ο εξωραϊσμός και η ανάπλαση αυτής της μαγευτικής τοποθεσίας. Δυστυχώς πήρα την απάντηση, ότι «κάποιοι» έβαλαν το χέρι τους και με καταγγελίες σταμάτησαν την ροή των προγραμματισμένων έργων στην περιοχή και έτσι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν προχώρησαν στο έργο.

Κρίμα γιατί αυτόν το πανέμορφο τόπο, έπρεπε μα κάθε θυσία να τον αναπτύξουμε. Όταν όμως τις προσπάθειες που ξεκίνησε ο Σύλλογος και συγκεκριμένα πρόσωπα που έδωσαν και την ψυχή τους για την περιοχή αυτή, βρέθηκαν 5-6 ανεγκέφαλοι και τις σταμάτησαν, χρησιμοποιώντας χίλιους δυο απαράδεκτους τρόπους, τότε είναι που λες «δεν υπάρχει προκοπή εκεί που δεν υπάρχει αγάπη και συνεργασία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου