Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Σε έκτακτη έκδοση της εφημερίδας μας θα προβεί ο Σύλλογος μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τόσο τον Σύλλογο όσο και άλλα σημαντικά θέματα του χωριού.

Με βάση τα όσα προβλέπονται από το Καταστατικό του Συλλόγου μας και με δεδομένο ότι δεν έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο χρονικό διάστημα που έπρεπε, 5 μέλη του Συλλόγου μας προσέφυγαν αρμοδίως προκειμένου να ορίσει το Πρωτοδικείο προσωρινή Διοίκηση στο Σύλλογο, που θα αναλάβει την διενέργεια εκλογών μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο Νόμος.

Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός βρήκαν την ευκαιρία να ζητήσουν με έγγραφό τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Παρακαμπυλίων να πάρει το Σχολείο από τον Σύλλογο στο οποίο έχει παραχωρηθεί με απόφαση Δ.Σ, με το αιτιολογικό ότι ο Σύλλογός μας δεν μπορεί να το συντηρήσει.

Μέχρι σήμερα στο Σχολείο έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και γι΄ αυτό είναι ακόμη όρθιο. Ήδη έχει δρομολογηθεί και η εκπόνηση σχετικής μελέτης αναστήλωσης του κτιρίου, όμως επειδή ο Σύλλογος δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να λειτουργήσει κανονικά προκειμένου– αυτό θα γίνει Το Σεπτέμβριο με τον ορισμό της νέας Διοίκησης – το εν λόγω έργω είναι στάσιμο παρότι έχει βρεθεί από ομογενείς το ποσό που απαιτείται για το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αυτών.

Περισσότερα για το θέμα αυτό και για την απόφαση του Δ.Σ και φυσικά για το έγγραφο που κυκλοφόρησε έχοντας 7 υπογραφές, σε λίγες μέρες στην εφημερίδα του Συλλόγου μας για να μάθουν επιτέλους στο χωριό τι συμβαίνει και ποιοι δεν θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί ο Σύλλογος, ο μοναδικός δημιουργικός φορέας στο χωριό μας.

ΚΑΛΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου