Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΝΙΟΥ






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Γέφυρα, του Δ.Δ. Ψηλοβράχου, την ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ τα φετινά κούλουμα. Κάτοικοι απ΄ όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Πρακαμπυλίων συγκεντρώθηκαν στην Γέφυρα από τις 10,30 π.μ. όπου έλαβαν μέρος στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου.
Ο ακούραστος Πρόεδρος του χωριού μας Νίκος Τσούλος και οι συνάδελφοί του της Χαράστης Γιάννης Κουκουνιάς και Αγαλιανού Δημήτρης Μουτόπουλος, οργάνωσαν τα πάντα για την ημέρα αυτή με πολύ κόπο και μεράκι και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα μπροστά στα καταστήματα ΦΕΓΓΟΥΛΗ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, όπου είχαν τοποθετηθεί καρέκλες και τραπέζια καθώς και ηχοσύστημα για την διασκέδαση των προσερχόμενων. Λόγω όμως του πολικού ψύχους που επικρατούσε εκείνη την μέρα στην περιοχή αλλά και στο χωριό μας, οι προσερχόμενοι φιλοξενήθηκαν στα καταστήματα, όπου τους προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο Αγρινίου, φρέσκιες λαγάνες, λαχταριστή φασολάδα, τουρσί και μπόλικο κρασί για όλους. Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε το πέταγμα χαρταετού, όμως το κέφι δεν έλειψε από κανένα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Αγρινίου για την οργάνωση και περισσότερα στους πρόεδρους των χωριών για την καθοριστική προσφορά τους στο ωραίο αυτό γιορτάσι.
ΒΑΣΩ ΦΕΓΓΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου