Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Θετικές από κάθε πλευρά είναι οι εξελίξεις για το ιστορικό κτίριο του Σχολείου μας.
Ο Γαμπρός του αείμνηστου Πέτρου Βλάχου Ηλίας Γερνάς, ειδικός κατασκευαστής και συντηρητής τέτοιων παραδοσιακών κτιρίων, τηρώντας στο ακέραιο την υπόσχεσή του, προχώρησε σε όλες εκείνες τις ενέργειες για να εκπονηθεί τεχνική μελέτη συντήρησης και αναστήλωσης του Σχολείου μας. Η ενέργεια του κ. Γερνά, όπως ξαναγράψαμε είναι συγκλονιστική καθότι ο ίδιος δεν είναι Ψηλοβραχιώτης αλλά ένας σπουδαίος άνθρωπος που ξέρει τις πραγματικές αξίες της πολιτιστικής μας παράδοσης.
Η σχετική μελέτη, θα είναι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα στα χέρια του Συλλόγου, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει το έργο συντήρησης του Σχολείου. Μάλιστα για το λόγο αυτό θα ανοιχτεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου, όπως και ο Ηλίας Γερνάς αλλά και ο Δημήτρης Βλάχος από την Αμερική, προκειμένου να προγραμματιστεί ένα master plan (στρατηγικός σχεδιασμός) για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου στόχου.
Για άλλη μια φορά, όλα τα μέλη του Συλλόγου εκφρλάζουμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μέγιστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καλό φίλο τον Ηλία Γερνά, στην οικογένειά του αλλά και στον Δημήτρη Βλάχο από την Αμερική που φρόντισε να δρομολογηθεί αυτή η κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου